O nama

Cenoteka.rs, prvi i jedini veb portal u Srbiji posvećen upoređivanju cena robe široke potrošnje, pružajući jedinstvenu platformu za informisanje potrošača o najpovoljnijim ponudama u vodećim trgovinskim lancima. Cilj Cenoteka sajta jeste da potrošači, upoređivanjem cena u marketima, dobiju informacije gde mogu pronaći željenje artikle po najnižim cenama, kao i da se istovremeno podstakne zdrava konkurencija među trgovinskim lancima. Tu smo da vam pomognemo da uporedite cene, uštedite i kupujete pametno.

U današnjem vremenu, gde je svaki trenutak dragocen resurs, prepoznali smo potrebu naših korisnika da efikasno pronalaze najpovoljnije cene, bez gubljenja vremena obilazeći brojne prodavnice. Iz tog razloga smo 2014. godine pokrenuli Cenoteka.rs, koji danas ponosno zauzima poziciju među 35 najposećenijih sajtova u Srbiji.

U Cenoteka.rs verujemo u moć internet tehnologija da olakšaju svakodnevni život. Kupci sve češće koriste mogućnost razgledanje i kupovine proizvoda iz udobnosti svog doma. Mi smo tu kao pouzdani partneri, pružajući brz i lak pristup najboljim ponudama. Neprestano unapređujemo našu platformu kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo kako za naše partnere, tako i za potrošače. U Cenoteka.rs, ne samo da donosimo informacije o cenama, već gradimo most između pametne kupovine i superiornog korisničkog iskustva na digitalnim kanalima.

Prijavite se na newsletter
Budite uvek u toku! Prijavite se za naš newsletter i otkrijte najaktuelnije ponude i novosti.