Čokoladno mleko IMLEK 0,1%mm 250ml

Opis proizvoda

Proizvođač:

Imlek

Količina i jedinica mere:

250 ml

Poznati bar-kodovi:

8601500110330

Moja kravica čokoladno mleko 250ml: Pun ukus prave čokolade, u kombinaciji sa najkvalitetnijim mlekom, bez konzervansa, čeka Vas u svakoj kapi Moja Kravica čokoladnog mleka.

 

Dobro je da zapamtite: 250 ml Moja Kravica čokoladnog mleka sadrži 40% vaših dnevnih potreba za kalcijumom. Briga o vašim kostima nikada nije bila tako ukusna.

 

IMLEK, proizvođač čokoladno mleko IMLEK 250ml, je regionalna kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultiralo je u više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje  IMLEK svakodnevno donosi.

IMLEK kontinuirano radi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću hrane i zaštitom životne sredine, kao i sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, što potvrđuju i sertifikati koje poseduje i održava.

 

Pored jasno prepoznatljivih brendova kao sto je čokoladno mleko IMLEK 250ml, razne vrste mleka, posebno se ulaže u segment funkcionalnih proizvoda pa se tako pored  kvaliteta sirovine i proizvoda, savremene i praktične ambalaže, potrošačima  obezbeđuju i mlečni proizvodi sa dodatnim sastojcima koji povoljno utiču na različite aspekte ljudskog organizma i zdravlja.

 

Naziv proizvoda:  Moja Kravica čokoladno mleko

Zapremina:250ml

Bar-kod:

Energetska vrednost: 63kcal / 264kJ

Proteini: 3,55g

Ugljeni hidrati: 9,75g

Masti: 1,0g

Kalcijum: 120ml

Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi od 0 do 6 stepeni C

Zemlja porekla: Srbija

Puni: AD Imlek Mlekara Beograd, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska SkelaKako sam napraviti čokoladno mleko?

Sastojci:

- 3 šolje mleka

- 2 kašike kakao praha

- 2 kašike šećera u prahu

- ½  kašičice vanile

 

Priprema:

1. Sipajte mleko u blender. Dodajte kakao, šećer u prahu, i vanilu. Blendirajte sve sastojke do potpunog sedinjenja, oko 30 sekundi.

2. Čuvajte u frižideru pokriveno koliko čuvate i obično mleko.

 

Kretanje cena u prethodnom periodu

Potrebno je da se prijavite kako biste mogli da vidite grafikon