O nama

Cenoteka.rs, prvi i jedini veb portal u Srbiji koji se bavi upoređivanjem cena robe široke potrošnje u najvećim trgovinskim lancima u Beogradu. Cilj portala jeste da građani, upoređivanjem cena u marketima, dobiju informacije gde mogu pronaći željenje artikle po najnižim cenama, kao i da se podstakne zdrava konkurencija izmedju trgovinskih lanaca.

Činjenica da građani najčešće nemaju vremena da sami obilaze markete u potrazi za najnižom cenom podstakla nas je da počnemo sa radom na razvoju sajta. Krajem 2014. godine uspešno je podignut sajt Cenoteka.rs.

U Cenoteka.rs verujemo da su internet tehnologije nešto što može i treba da olakša svakodnevnicu. Kupci sve češće koriste mogućnost razgledanje proizvoda iz udobnosti svog doma. U skladu s tim, postavili smo ključne temeljne vrednosti koji su deo politike našeg sajta. Ove vrednosti i naporan rad su razlog našeg brzog rasta. 

Naš cilj je da budemo lider u Srbiji, gde potrošači uz samo par klikova mogu zadovoljiti sve svoje potrebe kada je reč o uvidu u cene za robu široke potrošnje.