Dugotrajno mleko IMLEK 2,8%mm 1l

Opis proizvoda

Proizvođač:

Imlek

Količina i jedinica mere:

1 l

Poznati bar-kodovi:

3870199000696, 8601500116011, 2401000202070

IMLEK, proizvođač mleka Dugotrajno mleko IMLEK 2,8%mm 1l, je regionalna kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultiralo je u više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje  IMLEK svakodnevno donosi.

 

Mnogobrojna ulaganja dovela su do najvišeg stepena kvaliteta proizvoda, kao i do mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet u okviru  različitih sajamskih manifestacija i nezavisnih analiza proizvoda na tržištu.

 

IMLEK kontinuirano radi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću hrane i zaštitom životne sredine, kao i sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, što potvrđuju i sertifikati koje poseduje i održava.

 

Pored jasno prepoznatljivih brendova kao sto je Dugotrajno mleko IMLEK 2,8%mm 1l, razne vrste mleka, posebno se ulaže u segment funkcionalnih proizvoda pa se tako pored  kvaliteta sirovine i proizvoda, savremene i praktične ambalaže, potrošačima  obezbeđuju i mlečni proizvodi sa dodatnim sastojcima koji povoljno utiču na različite aspekte ljudskog organizma i zdravlja.

 

 

Pored tržišne orijentisanosti kompanija se bavi i socijalnim pitanjima. Imlek se odavno opredelio da najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženim strukturama. Imlek neguje partnerstvo sa Unicefom podržavajući suzbijanje nasilja u školama i edukaciju roditelja, donira centar za integraciju mladih, popularno Svratište, podržava i organizuje sportske manifestacije za decu, obezbeđuje zabavno-edukativni program za obdaništa širom Srbije i obezbeđuje zdravu mlečnu užinu, donirajući osnovne škole širom zemlje mlečnim proizvodima u cilju podsticanja zdravog razvoja dece i čitave nacije.Naziv proizvoda:  
Dugotrajno mleko IMLEK Moja kravica 2,8%mm 1l

Količina:  1l

Bar-kod: 8601500116011
Sastav:

Energetska vrednost: 54,8kcal/29,4kJ

Proteini: 2,9g

Ugljeni hidrati: 4,5g

Masti: 2,8g

Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi od 0 do 6 stepeni C

Zemlja porekla: Srbija

Puni: AD Imlek Mlekara Beograd, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela

Kretanje cena u prethodnom periodu

Potrebno je da se prijavite kako biste mogli da vidite grafikon