Mileram MLEKARA SUBOTICA 22%mm 400g

Opis proizvoda

Proizvođač:

Mlekara Subotica

Količina i jedinica mere:

400 g

Poznati bar-kodovi:

8606004220981

Zdravo mileram sa 22%mm je kiselo-mlečni proizvod koji se proizvodi pod posebnim tehnološkim uslovima i od posebno odabrane pavlake fermentisane kiselo-mlečnim kulturama. Mileram se pravi tako što obira mlečna mast iz svežeg mleka, a po pravilu sadrži do 30% mlečne masti. Ukus mu je kiselkast, a njegova kremasta strukura omogućuje primenu ovog proizvoda u brojnim jelima. Zbog toga može da se koristiti kao dodatak svim jelima, pa je postao neophodni deo svakodnevne primene u pripremi hrane.


Karakteristike:
Sadržaj mlečne masti: 22%
Gramaža: 400g
Rok trajanja: 30 dana

Šta je mileram:

Potrošači u Srbiji najčešće ne znaju razliku između pavlake i milerama. Mileram je vrsta kiselo-mlečnog proizvoda, a ime je dobio po proizvođaču Müller rahmu. Najčeće sadrži više mlečne masti u odnosu na pavlaku (koja uglavnom sadrži di 20% mlečne masti), ali ima i slučajeva da ima nižu količinu mlečne masti. U Srbiji se najčešće može sresti mileram sa 22% mlečne masti, kao što je Zdravo mileram 400g.

 

Cena milerama u Srbiji

Mileram se u Srbiji najčešće može naći u pakovanju od 400g I cena milerama se kreće od 100 dinara do čak 180 dinara, zavisno od trgovinskog lanca. Nije toliko zastupljen kao kisela pavlaka, ali je njegova primena u ishrani sve zastupljenija.

 

Kretanje cena u prethodnom periodu

Potrebno je da se prijavite kako biste mogli da vidite grafikon