Milk shake IMLEK jagoda 235ml

Opis proizvoda

Proizvođač:

Imlek

Količina i jedinica mere:

235 ml

Poznati bar-kodovi:

8601500115038

Moja Kravica Milk shake jagoda 220ml - odaberi svoj ukus za uživanje, jagoda, vanila ili karamela! Stari proizvod sa novim imenom i u novoj atraktivnoj ambalaži! Pružiće ti sve blagodeti mleka, osveženje uz divne ukuse vanile, jagode i karamele i mnoštvo zabave! Milkshake je popularno i osvežavajuće piće u kojem jednako uživaju i stariji i mlađi. Posebno sada kad nam se bliže letnje temperature i kad ćemo "utehu" tražiti u ukusnom sladoledu.
Ranije je ovaj proizvod bio prodavan kao Vitalino. Omiljeni junak dece, krokodil Vitalino, u predstavljao je napitak koji je idealan kao užina, međuobrok u kome mališanima treba ponuditi nešto zdravo.

O proizvođaču:
IMLEK, proizvođač Moja Kravica Milk shake jagoda 220ml, je regionalna kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultiralo je u više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje  IMLEK svakodnevno donosi.

 

IMLEK kontinuirano radi na unapređenju sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću hrane i zaštitom životne sredine, kao i sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, što potvrđuju i sertifikati koje poseduje i održava.

 

Pored jasno prepoznatljivih brendova kao sto su Moja Kravica milk shake jagoda 220ml, razne vrste mleka, posebno se ulaže u segment funkcionalnih proizvoda pa se tako pored  kvaliteta sirovine i proizvoda, savremene i praktične ambalaže, potrošačima  obezbeđuju i mlečni proizvodi sa dodatnim sastojcima koji povoljno utiču na različite aspekte ljudskog organizma i zdravlja.

 

Naziv proizvoda:  Moja kravica milk shake jagoda

Zapremina:  220ml

Bar-kod:

Energetska vrednost: 65,5kcal / 274,1kJ

Proteini: 3g

Ugljeni hidrati: 10g

Masti: 1,5g

Šećer: 6g

Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi od 0 do 6 stepeni C

Zemlja porekla: Srbija

Puni: AD Imlek Mlekara Beograd, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela 


Kako kući napraviti milk shake od jagode?
Sastojci:

-100g jagoda

-dve kuglice sladoleda od vanile

-80ml mleka

Priprema:

Sve staviti u blender, izmiksati, uliti u čašu i ukrasiti šlagom prema želji.

 

Kretanje cena u prethodnom periodu

Potrebno je da se prijavite kako biste mogli da vidite grafikon