Preuzmi PDF

Uputstvo za korišćenje

Pronalaženje željenog proizvoda na cenoteka.rs je vrlo jednostavno.

Sve što treba da uradite da biste pronašli željeni artikal je da u polje pretraga, koje se nalazi u gornjem desnom uglu, upišete naziv artikla i potom pritisnete taster Enter na Vašoj tastaturi.

Cenoteka Uputstvo Slika 1

Pretragu možete vršiti i korišćenjem menija u kome su proizvodi razvrstani po kategorijama, a koji se nalazi u vrhu strane.

Cenoteka Uputstvo Slika 2

Klikom na željenu kategoriju otvara se padajući meni u kome možete izabrati podkategoriju koja vas zanima, te zatim imati uvid u listu proizvoda odabrane podkategorije, kao i u raspon cena proizvoda te kategorije.

Cenoteka Uputstvo Slika 3

Kada otvorite željenu podkategoriju saznaćete u kom marketu možete pronaći proizvod koji Vam je potreban po najpovoljnijoj ceni – najniže cene su zelene boje.

Cenoteka Uputstvo Slika 4

Cene koje su podvučene linijom sadrže napomenu. Istu možete videti tako što ćete se kursorom miša zadržati iznad polja u kome se nalazi cena proizvoda.

Cenoteka Uputstvo Slika 5

U polju sa slike možete izabrati količinu željenog proizvoda i tako imati bolji uvid u ukupnu uštedu.

Cenoteka Uputstvo Slika 6

Klikom na ikonicu sa slikom korpe željene proizvode možete dodati u Vašu virtuelnu korpu. Ukoliko neki proizvod želite da izbacite iz korpe, to možete učiniti ponovnim klikom na istu ikonicu.

Cenoteka Uputstvo Slika 7

Virtuelna korpa je plavi bar na dnu stranice koji možete otvoriti i zatvoriti klikom na njega. Da biste imali bolju preglednost i uvid u odabrane proizvode, korpu možete proširiti klikom na strelicu sa slike.

Cenoteka Uputstvo Slika 8

Sadržaj korpe se može ištampati i to možete učiniti klikom na polje „Štampaj“. Njegova pozicija prikazana je na sledećoj ilustraciji.

Cenoteka Uputstvo Slika 9

Izgled i sadržaj korpe koja je pripremljena za štampu.

Cenoteka Uputstvo Slika 10

Želimo Vam ugodno korišćenje sajta cenoteka.rs!